• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Tuinhuis platdak modern + zij overkapping Catrijp

Tuinhuis platdak modern + zij overkapping Catrijp

Dit moderne tuinhuis met overkapping, inspiratie model type Catrijp, is een echte hardloper. Het vrijstaande tuinhuis is perfect te gebruiken als opbergruimte en onder de overkapping kunt u heerlijk zitten, tijdens zwoele zomeravonden. Het tuinhuis met de zij overkapping heeft een platdak met rondom het dak, een dak overstek, een set dubbele deuren en balustrades, wat een prachtige uitstraling geeft. U kunt verschillende opties kiezen voor de deuren en ramen. Wij hebben ook verschillende soorten profielen zwart hout en hebben de verf, om het zelf te kunnen (laten) schilderen.

1001tuinhuisjes biedt een groot assortiment inspiratie modellen aan in tuinhuizen. De tuinhuizen, worden volledig op maat en naar uw wens gefabriceerd, in onze eigen timmerwerkplaats. 

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis, kan samengesteld worden, zoals u het wenst. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ontwerp uw tuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak en wel of geen zolder. 

Ook zijn er mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster, glazen schuifpanelen en/of het tuinhuis te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK