• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Tuinhuis platdak modern + zij overkapping Catrijp

Tuinhuis platdak modern + zij overkapping Catrijp

Dit moderne tuinhuis type Catrijp met een zij overkapping, is een echte hardloper. Het tuinhuis is perfect te gebruiken als opbergruimte en onder de overkapping kunt u heerlijk zitten, tijdens zwoele zomeravonden. Het tuinhuis met zij overkapping heeft een platdak met rondom het dak, een dak overstek, een dubbele deur en een balustrade, wat een prachtige uitstraling geeft. U kunt verschillende opties kiezen voor de deuren en ramen. Wij hebben verschillende soorten zwart hout en hebben verf, om het zelf te kunnen (laten) schilderen.

1001tuinhuisjes.nl biedt een groot assortiment inspiratie modellen aan in tuinhuizen. De tuinhuizen welke vermeld staan op onze website, kunnen volledig op maat en naar uw wens gefabriceerd worden, in onze eigen timmerwerkplaats. 

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U kunt zelf, het houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, et cetera, kiezen. 

Ook zijn er mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster, glazen schuifpanelen en/of het tuinhuis te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

DETAILS

Specificaties:  
Tuinhuis:   4,00 x 3,00 m.
Luifel:   4,00 x 6,00 m.
Totale hoogte:   2,50 m.
Houtsoort:   Lariks staanders en dakconstructie
    Geimpregneerd vuren ramen, deuren en wanden
Materiaal dak:   EPDM dakbedekking
Ramen:   1 vast raam ca. 80x100 cm
Deuren:   1 dubbele deur                        

De materialen, afmetingen en de indeling van de deuren en ramen zijn naar wens aan te passen. Bent u benieuwd wat dit tuinhuis naar uw wensen gaat kosten? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK