• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te monteren, ons montageteam staat klaar
  • Levering door heel NL 

Tuinhuis platdak + zij overkapping Emmadorp

Tuinhuis platdak + zij overkapping Emmadorp

Het robuuste tuinhuis, inspiratie model type Emmadorp, heeft een zij overkapping welke u heerlijk kunt gebruiken als veranda, met een gezellig zitje. De opbergruimte in het tuinhuis is ideaal voor wanneer u in de winterperiode de tuinmeubels wilt opbergen of als berging voor uw tuingereedschap en/of stalling voor uw fietsen. De zij overkapping van tuinhuis Emmadorp kan natuurlijk aan beide kanten worden geplaatst en de maat is geheel flexibel aan te passen, aan uw persoonlijke voorkeur. Het platte dak geeft een moderne "look" aan het geheel. Het tuinhuis met zij overkapping is opgebouwd uit prefab frames, betimmerd met geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhouten (Zweeds) rabat planken.

De staanders, met schoren, ringbalken en boeiplanken zijn ook van lariks/ douglas hout. Ook hebben wij de verf, om uw tuinhuis te kunnen (laten) schilderen.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Ons montageteam staat ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen  tuinhuis en kies zelf, het houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook zijn er een mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster, glazen schuifpanelen en/of om het tuinhuis te isoleren. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK