• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Tuinhuis platdak + zij overkapping Appeltern

Tuinhuis platdak + zij overkapping Appeltern

Tuinhuis platdak + zij overkapping Appeltern

Tuinhuis platdak + zij overkapping Appeltern

Het tuinhuis met zij overkapping, type Appeltern, geeft mogelijkheid om heerlijk onder de overkapping te zitten. De opbergruimte in het tuinhuis is ideaal voor wanneer u in de winter periode, de tuinmeubels wilt opbergen of als berging te gebruiken, voor uw (tuin) gereedschap en uw fietsen. De zij overkapping van het tuinhuis kan natuurlijk aan beide kanten worden geplaatst en de maat is geheel aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur. De palen van de overkapping hebben een dikte van 12x12cm. Het platte dak met dak overstek en rondom een dubbele boeiboord, geeft een moderne look aan het geheel.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzamd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst. 

Ontwerp uw tuinhuis en kies zelf, het houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen van een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster, glazen schuifpanelen en/of om het tuinhuis geheel te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK