• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Tuinhuis platdak + zij overkapping Appeltern

Tuinhuis platdak + overkapping Appeltern

Het tuinhuis met overkapping, inspiratie model type Appeltern, geeft u mogelijkheid om heerlijk onder de overkapping te zitten. De opbergruimte in het tuinhuis is ideaal voor wanneer u in de winter periode, de tuinmeubels wilt opbergen of als berging te gebruiken, voor uw (tuin) gereedschap en uw fietsen. De zij overkapping van het tuinhuis kan natuurlijk aan beide kanten worden geplaatst en de maat is geheel aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur. De staanders van de overkapping hebben een dikte van 12x12cm. Het platte dak met dak overstek en rondom een dubbele boeiboord, geeft een moderne look aan het geheel.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab  bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks / douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzamd vurenhout. Elk tuinhuis, kan samengesteld worden, zoals u het wenst. 

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een houtsoort, het model, de afmetingen, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen van een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster, glazen schuifpanelen en/of om het tuinhuis geheel te isoleren. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK