Op zoek naar een maatwerk tuinhuis of garage?

Doorloop ons stappenplan

Tuinhuis zij overkapping Emmadorp

Tuinhuis zij overkapping Emmadorp

Het robuuste tuinhuis type Emmadorp heeft een zij overkapping die u heerlijk kunt gebruiken als veranda met een gezellig zitje. De opbergruimte in het tuinhuis is ideaal voor wanneer u in de winterperiode de tuinmeubels wilt opbergen of als berging voor uw tuingereedschap etc. De zij overkapping van tuinhuis Emmadorp kan natuurlijk aan beide kanten worden geplaatst en de maat is geheel flexibel aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur. Het platte dak geeft een moderne look aan het geheel. Het tuinhuis met zij overkapping is opgebouwd uit prefab frames betimmerd met geïmpregneerde vurenhouten (Zweeds) rabat planken. De staanders, ringbalk en boeiplanken zijn van Lariks/ Douglas hout.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren?

Tegen een meerprijs kunt u ook ons vakkundige montage-team inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen.

Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

DETAILS

Dikte staanders onder de overkapping 120x120 mm
De wanden van het tuinhuis bestaan uit prefab frames betimmerd met Zweeds rabat planken.
Het dak loopt af zodat er geen water op blijft staan.
Het tuinhuisje wordt compleet geleverd met Komo vacuumdruk geïmpregneerd en Hifix gefixeerd vurenhout. Deze behandeling zorgt ervoor dat het hout de eerste 25 jaar niet geschilderd hoeft te worden. 

  • Inclusief bevestigingsartikelen.
  • Inclusief hang-/sluitwerk
  • Inclusief EPDM dakbedekking
  • Inclusief PVC gootuitloop ca. 30 cm

Zit het tuinhuis met luifel zoals u het wenst er nog steeds niet tussen? Wilt u bijvoorbeeld een andere houtsoort, wilt u een andere hoogte of moet de vorm net wat anders? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via +31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001Tuinhuisjes maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK