• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Overkapping platdak + berging Rhoon

Overkapping platdak + berging Rhoon

De houten overkapping met berging, inspiratie model type Rhoon, heeft een platdak heeft rondom het dak, een dak overstek. Dit bouwwerk heeft een pracht van een berging, met dubbele deuren. In de dubbele deuren is melkglas geplaatst. De staanders bestaan uit Douglas hout en de berging is opgetrokken uit Zweeds rabat zwart hout. Het dak is bedekt met een hoogwaardige EPDM dak rubberfolie. Tevens is er een lichtkoepel in het dak geplaatst. Zo'n overkapping is toch een lust voor het oog en bijzonder om er onder te zitten.

U kunt natuurlijk zelf de afmetingen, houtsoorten en de dakvorm bepalen. Bijna alles is mogelijk, wij maken maatwerk en alles op wens van de klant. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke overkapping met of zonder berging, kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze monteurs, staat voor u klaar.

Ontwerp uw eigen overkapping met of zonder een berging en kies zelf, een model,  een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er mogelijkheden tot het plaatsen van glazen schuifpanelen, een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en/of om de berging te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK