• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te monteren, ons montageteam staat klaar
  • Levering door heel NL 

Hoektuinhuis platdak + zij overkapping Bemmel

Hoektuinhuis platdak + zij overkapping Bemmel

Dit hoektuinhuis, inspiratie model type Bemmel, met een platdak en rondom het dak, een dak overstek met een dubbele boeiboord en een zij overkapping, welke ideaal is als beschutte zitplek, voor alle seizoenen. De bergruimte is in de hoek van de tuin geplaatst, daardoor maakt u optimaal gebruik van uw tuinruimte. Zo'n hoektuinhuis heeft een lange overkapping en is opgebouwd met geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout.

Het dak is bedekt met hoogwaardige EPDM dak rubberfolie, als dakbedekking en is afgewerkt met aluminium daktrim. Onze tuinhuisjes met platdak, hebben een afschot van +/- 2 graden in het dak, zodat het regenwater via de dakuitloop wordt afgevoerd.

Uw tuinhuis kan geleverd met een enkele deur, echter u kunt uiteraard kiezen uit een ruim aanbod (brede of dubbele, schuif-)deuren en ramen voor uw tuinhuis. Een vloer in het tuinhuis, vlonder en balustrade/hekwerk in de overkapping zijn optie's.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gemaakt en kan als totaal, compleet "doe het zelf", bouwpakket bij u thuis afgeleverd worden, om zelf te (laten) monteren. Ons montage team is hiervoor ook beschikbaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout.

Ontwerp uw eigen hoektuinhuis en kies zelf, het houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook zijn er mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster, glazen schuifpanelen en/of om het tuinhuis te isoleren. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK