• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Hoektuinhuis platdak + zij overkapping Bemmel

Hoektuinhuis platdak + zij overkapping Bemmel

Hoektuinhuis Bemmel met een platdak en een dak overstek heeft een dubbele booiboord en een grote zij overkapping welke ideaal is als beschutte zitplek, voor alle seizoenen. De bergruimte is in de hoek van de tuin geplaatst, daardoor maakt u optimaal gebruik van uw tuinruimte. Deze hoektuinhuis heeft een lange overkapping en is opgebouwd met geïmpregneerd vuren hout.

Dit tuinhuis/berging met overkapping is uitgevoerd met een plat dak en rondom een dubbel boeiboord. Het dak is bedekt met hoogwaardige EPDM dakbedekking en afgewerkt met aluminium daktrim. Onze tuinhuisjes met platdak hebben een afschot van +/- 2 graden in het dak, zodat het regenwater via de dakuitloop wordt afgevoerd.

Uw tuinhuis kan geleverd met een enkele deur, echter u kunt uiteraard kiezen uit een ruim aanbod (brede of dubbele) deuren en ramen voor uw tuinhuis. Een vloer in het tuinhuis, vlonder en balustrade/hekwerk in de overkapping zijn optie's.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout.

Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst. U kiest zelf, het houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc. 

Ook zijn er mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel, glazen schuifpanelen en/of om het tuinhuis te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK