• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te monteren, ons montageteam staat klaar
  • Levering door heel NL 

Hoektuinhuis zij overkapping Bemmel

Hoek tuinhuis zij overkapping Bemmel

Hoektuinhuis Bemmel met grote zij overkapping is ideaal als beschutte zitplek voor alle seizoenen. Met de opbergruimte als hoek geplaatst maakt u optimaal gebruik van de ruimte. 

Dit geïmpregneerde hoektuinhuis is afgebeeld met een lange overkapping. Het raam is optioneel mee te bestellen. Hoektuinhuis type Bemmel bestaat uit prefab wanden die volledige KOMO vacuümdruk geïmpregneerd zijn en wordt als bouwpakket afgeleverd.

Let op: Het tuinhuis kan op 2 manieren worden opgebouwd; tuinhuis links en overkapping rechts of tuinhuis rechts en overkapping links.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren?

Tegen een meerprijs kunt u ook ons vakkundige montage-team inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK