• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Berging zadeldak + carport Duivendrecht

Berging zadeldak + carport Duivendrecht

Deze berging met een carport, type Duivendrecht, heeft een zadeldak ofterwel een topgevel. Het bouwwerk bestaat uit douglas schaaldelen hout, vers gezaagd en heeft als dakbedekking, metalen dakpanplaten. De berging met carport, wordt ook in onze eigen timmerwerkplaats, met geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhouten, wanden, staanders, liggers en dakbeschot, gemaakt. U kunt uit alle houtsoorten en dakbedekkingen kiezen. Op de afbeelding is deze berging te zien met lariks/douglas hout. De staanders met schoren, staan op beton poeren.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. 

Ontwerp uw eigen berging en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder.  

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen glazen schuifpanelen en/of de berging te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK