• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Berging zadeldak + carport Duivendrecht

Berging zadeldak + carport Duivendrecht

Deze berging met een carport, type Duivendrecht, heeft een zadeldak ofterwel een topgevel. Het bouwwerk bestaat uit Douglas schaaldelen hout, vers gezaagd en heeft als dakbedekking, metalen dakpanplaten. De berging met carport, wordt in onze eigen timmerwerkplaats, met geïmpregneerd vuren houten, wanden, staanders, liggers en dakbeschot, gemaakt. U kunt uit alle houtsoorten en dakbedekkingen kiezen. Op de afbeelding is deze carport te zien met Lariks / Douglas hout. De staanders met schoren, staan op beton poeren. U roept en wij timmeren het. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U kiest zelf, het houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc.

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK