Tuinhuis zadeldak met riet Rotterdam

Tuinhuis zadeldak met riet Rotterdam

Dit mooie tuinhuis, inspiratie model type Rotterdam, met een zadeldak, krijgt een extra dimensie door de rieten dakpanelen. Het rietendak geeft een bijzonder luxe uitstraling. Ook zijn er andere soorten dakbedekking mogelijk. Het bouwwerk is zeer goed te gebruiken als tuinkantoor, waar het zakelijke beslommeringen en privé gescheiden zijn. Zo'n tuinhuis is ook te maken, als garage, voor de stalling van uw auto en/of motor.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Uw tuinhuis met of zonder rieten dak wordt samengesteld, zoals u het wenst. 

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder en de dakbedekking. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Tevens heeft u extra mogelijkheden, extra binnen scheidingswanden te plaatsen en/of het tuinhuis te (voor-)isoleren. U kiest, wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren uw tuinhuis.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure