Carport Specialist 

Bent u op zoek naar een (extra hoge, brede) carport, van de carport specialist? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes, de carport specialist, aan het juiste adres. Wij hebben naast onze ontwerpafdeling, een eigen timmerwerkplaats met montageteams. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan, carport, veranda en schuur inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook bij u in de buurt aan het werk met carports, maar ook voor een tuinhuisje, een berging, een veranda, een garage, een overkapping, een kapschuur en/of een tuinkantoor, bent u op de juiste website. Tevens zijn er mogelijkheden, voor een carport met een compleet, kant en klaar, bouwpakket, om zelf op te (laten) bouwen en onze buitenmonteurs, staan al voor u klaar. 

Carport platdak voor caravan/camper Hillegom

Carport plat dak voor caravan/camper Hillegom (Klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp uw eigen carport 

Voor de carport specialist, is geen enkele carport hetzelfde. Wij bieden carports, op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U bepaalt zelf de afmetingen, het model, welke houtsoort, welke kleur hout en eventueel, hoeveel deuren en ramen de carport moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en/of advies voor schilderwerk, een luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak? 

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Ontwerp uw eigen carport. U kunt ook voor uw eigen carport, een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen, de hoogte, een houtsoort en uw ontwerp model, met eventuele deuren en ramen aan ons doorgeeft.

Carport samenstellen

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en de koffie staat klaar. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284