Carport in Ruurlo, op maat

Een carport is een overkapping, waaronder men een auto, caravan, camper min of meer beschermd tegen weersinvloeden kan parkeren, meestal bij een woonhuis. Het bouwwerk bestaat in de gebruikelijke vorm uit een overkapte parkeerplaats welke losstaand of aangebouwd kan zijn uitgevoerd. Door de overkapping zijn auto's, caravan, camper, in zekere mate beschermd tegen weersinvloeden, zoals regen, hagel en sneeuw. De zijkanten van een carport zijn geheel of gedeeltelijk opengelaten. Indien het bouwwerk geheel dicht is, spreekt men over een garage. Door het ontbreken van wanden zal een carport over het algemeen lagere bouwkosten hebben, dan een garage.

Carport platdak voor caravan/camper Hillegom

Carport plat dak voor caravan/camper Hillegom (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw Carport

Bent u op zoek naar een carport in Ruurlo of de omgeving daarvan? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij hebben naast onze ontwerpafdeling, een eigen timmerwerkplaats. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan carport inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Gelderland aan het werk met carports, maar ook voor een berging, een veranda, een schuur, een garage, een overkapping, een kapschuur, een tuinkantoor en/of extra's. Ook zijn er mogelijkheden, voor een carport met een, kant-en-klaar, doe het zelf bouwpakket. Alles wordt dan aangeleverd, als een kant en klare, complete prefab, paneelbouw pakket. Onze monteurs, staan voor u klaar.

Carport samenstellen

Voor de maatwerk specialist in carports, is geen enkel carport in Ruurlo hetzelfde. Wij bieden carports op maat en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf, de afmetingen, de hoogte, welk houtsoort, welke kleur hout maar ook hoeveel deuren en ramen de carport moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Hebt u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van een carport in Ruurlo of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw carport een offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen hoogte, lengte en de breedte doorgeeft.

Carport samenstellen 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl 

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK