Carport Friesland op maat

Bent u op zoek naar een carport in Friesland of de omgeving? Bijvoorbeeld, een extra hoge carport voor uw caravan en/of camper. Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij hebben naast onze ontwerpafdeling, een eigen timmerfabriek en montageteams. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan, carport, inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Friesland aan het werk met carports, maar ook voor een tuinhuisje, een berging, een veranda, een garage, een overkapping, een kapschuur en/of een tuinkantoor, bent u op de juiste website. Tevens zijn er mogelijkheden, voor een carport met een compleet, kant en klaar, "doe het zelf", zelfbouw bouwpakket. Alles wordt bij u thuis afgeleverd als een kant en klaar, compleet prefab bouwpakket en onze buitenmonteurs, staan al voor u klaar.

Carport platdak modern Diever

Carport plat dak modern Diever (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen carport 

Voor de maatwerkspecialist in carports, is geen enkele carport in Friesland hetzelfde. Wij bieden carports, op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf de afmetingen, de hoogte, het model, welke houtsoort, welke kleur hout, maar eventueel ook hoeveel deuren en ramen uw bouwwerk moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en/of advies voor schilderwerk, een luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van een carport in Friesland of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Ontwerp uw carport. U kunt ook voor uw eigen carport, een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen, de hoogte, een houtsoort en uw ontwerp model, met eventuele deuren en ramen aan ons doorgeeft.

Carport samenstellen

1001tuinhuisje is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en de koffie staat klaar. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284