Carport in Doetinchem

Een houten carport is een overkapping waaronder men een auto min of meer beschermd tegen weersinvloeden kan parkeren, meestal bij een woonhuis. Het bouwwerk bestaat in de gebruikelijke vorm uit een overkapte parkeerplaats welke losstaand of aangebouwd kan zijn. Door de overkapping zijn auto's, caravans en/of campers in zekere mate beschermd tegen weersinvloeden zoals regen, hagel en sneeuw. De zijkanten van een carport zijn geheel of gedeeltelijk open gelaten. Indien het bouwwerk geheel dicht is spreekt men over een garage. Door het ontbreken van wanden zal een carport over het algemeen lagere bouwkosten hebben, dan een garage.

Carport zadeldak 3 vak (Kapschuur) Halle

Carport zadeldak 3 vak (Kapschuur) Halle (Voor meer informatie, klik op de foto)

Carport ontwerpen

Bent u op zoek naar een carport in Doetinchem of de omgeving daarvan? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes.nl aan het juiste adres. Wij hebben naast onze ontwerpafdeling, een eigen timmerfabriek. 1001tuinhuisjes.nl heeft een ruim aanbod aan tuinhuisjes inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Doetinchem aan het werk met tuinhuisjes, maar ook voor een berging, een veranda, een schuur, een garage, een carport, een overkapping, een kapschuur, een tuinkantoor en/of extra's. Ook zijn er mogelijkheden, voor een tuinhuis met een, kant-en-klaar, doe het zelf bouwpakket. Alles wordt dan aan geleverd als een kant en klare, complete prefab, paneelbouw pakket. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Carport samenstellen

Als maatwerk specialist in carports is ook geen enkel carport in Doetinchem hetzelfde. Wij bieden carports op maat en bij ons is alles mogelijk. U bepaalt zelf welke houtsoort, welke kleur hout maar ook hoeveel deuren en ramen de carport moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Hebt u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van een carport in Doetinchem of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor deze specifieke carport een offerte aanvragen waarbij u zelf de afmetingen opgeeft. Monteren van extra hoge carports, doen wij ook.

Carport advisering

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl 

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK