Carport in Doetinchem, op maat

Een houten carport is een overkapping waaronder men een auto min of meer beschermd tegen weersinvloeden kan parkeren, meestal bij een woonhuis. Het bouwwerk bestaat in de gebruikelijke vorm uit een overkapte parkeerplaats welke losstaand of aangebouwd kan zijn. Door de overkapping zijn auto's, caravans en/of campers in zekere mate beschermd tegen weersinvloeden zoals regen, hagel en sneeuw. De zijkanten van een carport zijn geheel of gedeeltelijk open gelaten. Indien het bouwwerk geheel dicht is spreekt men over een garage. Door het ontbreken van wanden zal een carport over het algemeen lagere bouwkosten hebben, dan een garage.

Carport zadeldak 3 vak (Kapschuur) Halle

Carport zadeldak 3 vak (Kapschuur) Halle (Voor meer informatie, klik op de foto)

Carport ontwerpen

Bent u op zoek naar een carport in Doetinchem of omgeving? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij hebben naast onze ontwerpafdeling, een eigen timmerwerkplaats. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan carport inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Doetinchem aan het werk met carports, maar ook voor een berging, een veranda, een schuur, een garage, een overkapping, een kapschuur en/of een tuinkantoor, bent u op de juiste website. Ook zijn er mogelijkheden, voor een carport met een, kant-en-klaar, bouwpakket. Alles wordt dan thuis afgeleverd. Onze buitenmonteurs, staan al voor u klaar.

Carport samenstellen

Als maatwerk specialist in carports is ook geen enkel carport hetzelfde. Wij bieden carports op maat en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf welke houtsoort, welke kleur hout maar eventeel ook hoeveel deuren en ramen de carport moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Hebt u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van een carport in? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw specifieke carport een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen aan ons opgeeft. Monteren van extra hoge carports, doen wij ook.

Carport advisering

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK