Carport Brabant, op maat

Bent u op zoek naar een carport in Brabant of omgeving? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Bij ons kunt u uw carport, op maat laten maken. Wij hebben naast onze ontwerpafdeling, een eigen timmerwerkplaats en montageteams.  1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod, carport inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Brabant aan het werk met carports, maar ook voor een tuinhuisje, een berging, een veranda, een garage, een overkapping, een kapschuur en/of een tuinkantoor, bent u op de juiste website. Tevens zijn er mogelijkheden, voor een carport met een compleet, kant en klaar, bouwpakket. Alles wordt bij u thuis afgeleverd en onze buitenmonteurs, staan al voor u klaar.

Carport platdak Ouderkerk

Carport plat dak Ouderkerk (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen carport 

Voor de maatwerkspecialist in carports, is geen enkele carport in Brabant hetzelfde. Wij bieden carports, op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf de afmetingen, het model, welke houtsoort, welke kleur hout en eventueel ook hoeveel deuren en ramen uw bouwwerk moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en/of advies voor schilderwerk, een luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak? 

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van een carport in Brabant of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Ontwerp uw carport. U kunt ook voor uw eigen carport, een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen, de hoogte, een houtsoort en uw ontwerp model, met eventuele deuren en ramen aan ons doorgeeft.

Carport samenstellen

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en de koffie staat klaar. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284