Carport in Borculo

Een vrijstaande houten carport met overkapping, waaronder u, uw auto, motor, caravan en/of een camper min of meer beschermd tegen alle weersinvloeden kan parkeren, wordt bij 1001tuinhuisjes op maat gemaakt. Het bouwwerk bestaat in de gebruikelijke vorm, uit een overkapte parkeerplaats welke vrijstaand of aangebouwd kan worden uitgevoerd. Door de overkapping zijn auto's in zekere mate beschermd tegen weersinvloeden, zoals regen, hagel en sneew. De zijkanten van een carport zijn geheel of gedeeltelijk open gelaten. Indien het bouwwerk geheel dicht is spreekt men over een garage. Door het ontbreken van wanden zal een carport over het algemeen lagere bouwkosten hebben, dan een garage.

Carport platdak Cadzand

Carport plat dak Cadzand (Voor meer informatie, klik op de foto)

Carport kopen

Bent u op zoek naar een carport in Borculo of de omgeving daarvan? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij hebben naast onze ontwerpafdeling, een eigen timmerwerkplaat en montageteams. 1001tuinhuisjes.nl heeft een ruim aanbod aan carport inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij aan het werk met carports, maar ook voor een tuinhuis, berging, een veranda, een schuur, een garage, een overkapping, een kapschuur, een tuinkantoor, bent u op de juiste website. Ook zijn er mogelijkheden, voor een tuinhuis met een, kant-en-klaar, doe het zelf bouwpakket. Alles wordt dan aangeleverd als een kant en klare, complete prefab bouwpakket. Onze buitenmonteurs, staan al voor u klaar.

Ontwerp Carport

Voor de maatwerk specialist in carports, is ook geen enkel carport hetzelfde. Wij bieden carports op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf, een model, welke houtsoort, welke kleur hout en eventueel ook hoeveel deuren en ramen de carport moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Hebt u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van een carport? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen carport een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen lengte, breedte en de (extra) hoogte, aan ons doorgeeft.

Carport samenstellen 

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK