Berging kopen

Wilt u een berging kopen. Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij hebben naast onze ontwerpafdeling, een eigen timmerwerkplaats en deskundige  montageteams. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan berging inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij in geheel Nederland aan het werk met bergingen, maar ook voor een tuinhuisje, een veranda, een schuureen garage, een carport, een overkapping, een kapschuur en/of een tuinkantoor, bent u op de juiste website. Tevens zijn er mogelijkheden, voor een berging kant en klaar, bouwpakket. Alles wordt bij u thuis afgeleverd en onze buitenmonteurs, staan voor u klaar.

Berging platdak Veghel

Berging platdak Veghel (Voor meer informatie, klik op de foto.)

Ontwerp uw eigen berging 

Voor de maatwerk specialist in houten bergingen, is ook geen enkele berging hetzelfde. Wij bieden bergingen op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U bepaalt zelf de afmetingen, welke houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen uw berging moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en/of advies voor schilderwerk, luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak? 

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van een houten berging? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Ontwerp uw berging. U kunt ook voor uw eigen berging, een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen, een houtsoort en uw ontwerp model met deuren en ramen aan ons doorgeeft.

Berging samenstellen

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en de koffie staat klaar. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK