Terrasoverkapping Doetinchem

Zoekt u een terrasoverkapping in Doetinchem of omgeving. Een terrasoverkapping is een vrijstaande of een aanbouw aan een woning, meestal slechts een afdak steunend op houten palen. De vloer kan de bestaande vloer zijn, maar meestal is een houten vloer aanwezig die gelijk met de vloerhoogte binnenshuis doorloopt. Een met glas afgesloten veranda wordt in Nederland een serre genoemd. Naast kleinere en eenvoudiger constructies, bestaan er ook grote exemplaren welke allebei dienen, als extra leefruimte en binnenshuis een "outdoor-gevoel". 

Overkapping platdak aanbouw + balustrades Vrouwenpolder

Overkapping plat dak aanbouw + balustrades Vrouwenpolder (Klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp uw eigen terrasoverkapping

Bent u op zoek naar een terrasoverkapping? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij hebben naast onze ontwerpafdeling, een eigen timmerfabriek. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan terrasoverkapping inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook bij u in de buurt aan het werk met terrasoverkappingen, maar ook voor een berging, een veranda, een schuur, een garage, een carport en/of een tuinkantoor, bent u op de juiste website. Ook zijn er mogelijkheden, voor een terrasoverkapping met een, kant-en-klaar, bouwpakket. Alles wordt dan aan geleverd als een kant en klare, complete prefab bouwpakket. Onze buitenmonteurs staan voor u klaar.

Terrasoverkapping monteren

Voor de maatwerk specialist in terrasoverkappingen, is er ook geen enkel overkapping hetzelfde. Wij bieden terrasoverkappingen op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf welke houtsoort, welke kleur hout maar eventueel ook hoeveel deuren en ramen uw terrasoverkapping moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van een terrasoverkapping? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw specifieke terrasoverkapping een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen doorgeeft.

Terrasoverkapping samenstellen

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284