Terrasoverkapping Doetinchem

Een terras overkapping is een aanbouw aan een woning, meestal slechts een afdak steunend op houten palen. De vloer kan de bestaande vloer zijn, maar meestal is een houten vloer aanwezig die gelijk met de vloerhoogte binnenshuis doorloopt.

Een met glas afgesloten veranda wordt in Nederland een serre genoemd. Een volledig afgesloten glazen aanbouw aan een woning wordt in Vlaanderen een veranda genoemd.

Overkapping platdak aanbouw + balustrades Vrouwenpolder

Overkapping platdak aanbouw + balustrades Vrouwenpolder

Naast kleinere en eenvoudiger constructies bestaan er ook grote dure exemplaren die allebei dienen als extra leefruimte en binnenshuis een "outdoor-gevoel" oproepen. Varianten in de stijl van een afdak op palen worden in België eerder als overdekte terrassen benoemd. Aanpalend aan Vlaamse veranda's wordt veelal een open terras of verharding aangelegd waarop dan tuinmeubilair staat om te genieten van de buitenlucht.

Terrasoverkapping ontwerpen

Bent u op zoek naar een terrasoverkapping in Doetinchem of de omgeving daarvan? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes.nl aan het juiste adres. Wij hebben naast onze ontwerpafdeling, een eigen timmerfabriek. 1001tuinhuisjes.nl heeft een ruim aanbod aan tuinhuisjes inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Doetinchem aan het werk met tuinhuisjes, maar ook voor een berging, een veranda, een schuur, een garage, een carport, een overkapping, een kapschuur, een tuinkantoor en/of extra's. Ook zijn er mogelijkheden, voor een tuinhuis met een, kant-en-klaar, doe het zelf bouwpakket. Alles wordt dan aan geleverd als een kant en klare, complete prefab, paneel bouwpakket.

Terrasoverkapping monteren

Als de maatwerk specialist in tarrasoverkappingen, is er ook geen enkel overkapping  in Doetinchem hetzelfde. Wij bieden terrasoverkappingen op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U bepaalt zelf welke houtsoort, welke kleur hout maar ook hoeveel deuren en ramen de carport moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Hebt u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van een terrasoverkapping in Doetinchem of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor dit specifieke terrasoverkapping een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de maten op geeft.

Terrasoverkapping samenstellen

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl 

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK