Prefab veranda op maat, de veranda specialist

Bent u op zoek naar een veranda overkapping? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij hebben naast onze ontwerpafdeling, een eigen timmerwerkplaats en montageteams. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan veranda en schuur inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel aan het werk met schuren, maar ook voor een tuinhuisje, een berging, een garage, een carport, een overkapping, een kapschuur en/of een tuinkantoor bent u op de juiste website. Tevens zijn er mogelijkheden, voor een veranda met een compleet, kant en klaar, "doe het zelf", zelfbouw bouwpakket. Alles wordt bij u thuis afgeleverd als een kant en klaar, compleet prefab, paneelbouw pakket. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Veranda platdak + glazen schuifpanelen Nijmegen

Veranda met glazen schuifpanelen Nijmegen (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen prefab veranda

Geen enkele veranda veranda, is bij de houten verandaspecialist van Nederland is hetzelfde. Wij bieden complete prefab houten veranda's op maat aan, bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw veranda met of zonder glazen schuifwanden ontwerpen, kies een model, een houtsoort, welke kleur hout, maar eventueel ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, uw veranda moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van een veranda? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen berging, een offerte op maat aanvragen.

Veranda samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons op 0315-785284 

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK