Prefab veranda, op maat

Op zoek naar een prefab veranda? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij hebben naast onze ontwerpafdeling, een eigen timmerwerkplaats en montageteams. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan veranda inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel bij u in de buurt aan het werk met veranda's, maar ook voor een tuinhuisje, een berging, een garage, een carport, een overkapping, een kapschuur en/of een tuinkantoor, bent u op de juiste website. Tevens zijn er mogelijkheden, voor een veranda met een compleet, kant en klaar, bouwpakket. Alles wordt bij u thuis afgeleverd. Onze buitenmonteurs, staan voor u klaar.

Veranda platdak + glazen schuifpanelen Nijmegen

Veranda met glazen schuifpanelen Nijmegen (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen prefab veranda

Geen enkele veranda, is bij de houten verandaspecialist van Nederland is hetzelfde. Wij bieden complete prefab houten veranda's op maat aan, bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw veranda met of zonder glazen schuifwanden ontwerpen, kies een model, een houtsoort, welke kleur hout, maar eventueel ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, uw veranda moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van een veranda? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen veranda, een geheel vrijblijvende offerte op maat aanvragen.

Veranda samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK