Prefab carport op maat 

Bent u op zoek naar een (extra hoge, brede) prefab carport? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij hebben naast onze ontwerpafdeling, een eigen timmerwerkplaats met montageteams. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan, carport, veranda en schuur inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel aan het werk met onder andere carports, maar ook voor een tuinhuisje, een berging, een veranda, een garage, een carport, een overkapping, een kapschuur en/of een tuinkantoor bent u op de juiste website. Tevens zijn er mogelijkheden, voor een carport met een compleet, kant en klaar, "doe het zelf", prefab bouwpakket, zelf op te (laten) bouwen. Onze monteurs, staan voor u klaar. 

Carport platdak + berging Red-Cedar IJmuiden

Carport met berging Red-Cedar IJmuiden (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen carport

Geen enkele carport, is bij de houtbouw carportspecialist van Nederland hetzelfde. Wij bieden complete prefab houten carports, op maat aan, bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw caprort ontwerpen, kies een model, een houtsoort, welke kleur hout, maar eventueel ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, uw carport moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak, of extra interne binnenwanden?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van een carport? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen carport, een offerte op maat aanvragen.

Carport samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons op 0315-785284 

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK