Overkapping Bouwpakket 

Op zoek, naar een overkapping bouwpakket. Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij maken de totaal compleet bouwpakket met kant en klare, prefab wanden en leveren de daarbij behorende accessoires. De overkapping specialist heeft een eigen ontwerpafdeling met een timmerwerkplaats en montageteams. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan overkapping inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel bij u in de buurt, aan het werk met overkappingen, maar ook voor een berging, een veranda, een schuur, een tuinhuisje, een carport, een, een kapschuur, een tuinkantoor. Alles wordt bij u thuis afgeleverd, als een compleet bouwpakket en onze buitenmonteurs, staan al voor u klaar.

Hoekoverkapping platdak L-vormig Bussum

Hoekoverkapping platdak L-vormig Bussum (Voor meer informatie, klik op de foto.)

Ontwerp uw eigen overkapping bouwpakket

Geen enkele overkapping bouwpakket, is bij de overkapping specialist van Nederland hetzelfde. Wij bieden prefab houten overkappingen aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw eigen overkapping ontwerpen, kies een model, de afmetingen, een houtsoort, welke kleur hout en eventueel ook hoeveel deuren en ramen, de overkapping moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van overkappingen? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen overkapping, een geheel vrijblijvende offerte op maat aanvragen.

Overkapping samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen, via het offerte formulier, de mail of bel ons 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284