Modern tuinhuis

Op zoek naar een modern tuinhuis? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes, aan het juiste adres. Wij hebben naast onze ontwerpafdeling, een eigen timmerwerkplaats. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan tuinhuisjes inspiratiemodellen. Landelijk zijn wij, aan het werk met tuinhuisjes, maar ook voor een berging, een veranda, een schuur, een garage, een carport, een overkapping, een kapschuur, een tuinkantoor en/of extra's bent u op de juiste website. Ook zijn er mogelijkheden, voor een tuinhuis met een compleet, bouwpakket. Alles wordt bij u thuis afgeleverd. Onze buitenmonteurs, staan al voor u klaar.

Tuinhuis platdak Montferland

Tuinhuis platdak Montferland (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp modern tuinhuis

Wij bieden tuinhuisjes aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf een modern tuinhuis ontwerpen, kies een model, een houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook van de tuinhuizenspecialist, een tuinhuisje met overkapping of een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen tuinhuisje, een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Modern tuinhuis samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via onze website en/of bel ons 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284