Houten Tuinhuis

Bent u op zoek, naar een houten tuinhuis. Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. De tuinhuisspecialist heeft een eigen ontwerpafdeling met een timmerwerkplaats. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan tuinhuisjes inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel bij u in de buurt, aan het werk met tuinhuisjes, maar ook voor een berging, een veranda, een schuur, een garage, een carport, een overkapping, een kapschuur, een tuinkantoor. Alles wordt bij u thuis afgeleverd, als een compleet prefab, paneelbouw pakket. Onze buitenmonteurs, staan ook al voor u klaar.

Tuinhuis platdak Vorden

Tuinhuis platdak Vorden (Voor meer informatie, klik op de foto.)

Ontwerp uw eigen houten tuinhuis

Geen enkel houten tuinhuis, is bij de de tuinhuis specialist hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw houten tuinhuisje ontwerpen, kies een model, een houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook houten tuinhuisje met overkapping of een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak, gemonteerd en wel?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen tuinhuisje, een geheel vrijblijvende offerte op maat aanvragen.

Houten tuinhuis samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284