Houten schuur bouwpakket, op maat

Bent u op zoek, naar een houten schuur bouwpakket, prefab zelfbouwpakket, op maat? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij maken de totaal complete, kant en klare, prefab wanden en leveren de daarbij horende accessoires, bij u thuis af. Wij hebben een ontwerpafdeling met een eigen timmerwerkplaats en buitenmonteurs. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan schuur inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel bij u in de buurt, aan het werk met schuren, maar ook voor een tuinhuisje, een berging, een veranda, een garage, een carport, een overkapping, een kapschuur en/of een tuinkantoor, bent u op de juiste website. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Garage zadeldak + schuur luifel Nijkerk

Garage met schuur en luifel Nijkerk (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen schuur

Geen enkel schuur, is bij de houten schuren specialist hetzelfde. Wij bieden schuren aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw schuur ontwerpen, kies een model, een houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, de schuur moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van kleine en grote schuren? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen schuur, een geheel vrijblijvende offerte op maat aanvragen.

Schuur samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons op 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK