Overkapping zelfbouwpakket op maat

Bent u op zoek, naar een houten overkapping bouwpakket op maat? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij maken de totaal compleet zelfbouwpakket met kant en klare, prefab wanden en leveren de daarbij behorende accessoires, bij u thuis af. De overkappingsspecialist heeft een eigen ontwerpafdeling met een timmerwerkplaats. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan overkapping inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel bij u in de buurt, aan het werk met garages, maar ook voor een berging, een veranda, een schuur, een tuinhuisje, een carport, een, een kapschuur, een tuinkantoor. Alles wordt bij u thuis afgeleverd, als een compleet prefab, paneelbouw pakket. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Overkapping platdak Barchem

Overkapping Barchem (voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen Overkapping

Geen enkele overkapping, is bij de houten overkapping specialist van Nederland hetzelfde. Wij bieden prefab houten overkappingen aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw eigen overkapping ontwerpen, kies een model, een houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, de overkapping moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van overkappingen? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen overkapping, een offerte op maat aanvragen.

Overkapping samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons op 0315-785284 

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK