Houten garage bouwpakket

Bent u op zoek, naar een houten garage bouwpakket. Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij maken een compleet zelfbouwpakket op maat met kant en klare, wanden en leveren de daarbij behorende accessoires. De garage specialist heeft een ontwerpafdeling met een eigen timmerwerkplaats en montageteams. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel bij u in de buurt, aan het werk met garages, maar ook voor een berging, een veranda, een schuur, een tuinhuisje, een carport, een overkapping, een kapschuur en/of een tuinkantoor, bent u op de juiste website. Uw garage bouwpakket wordt bij u thuis afgeleverd en onze buitenmonteurs staan voor u klaar.

Garage platdak Balgoij

Garage met plat dak Balgoij (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen houten garage bouwpakket

Geen enkele garage, is bij de houten garage specialist van Nederland hetzelfde. Wij bieden prefab houten garage bouwpaketten aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw garage ontwerpen, kies een model, een houtsoort, welke kleur hout en ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, de garage moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van garage's? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen garage, een geheel vrijblijvende offerte op maat aanvragen.

Garage bouwpakket samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284