Garage zelfbouwpakket op maat

Bent u op zoek, naar een houten garage bouwpakket op maat? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij maken de totaal compleet zelfbouwpakket met kant en klare, prefab wanden en leveren de daarbij behorende accessoires, bij u thuis af. De garage specialist heeft een eigen ontwerpafdeling met een timmerwerkplaats. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan garages inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel bij u in de buurt, aan het werk met garages, maar ook voor een berging, een veranda, een schuur, een tuinhuisje, een carport, een overkapping, een kapschuur, een tuinkantoor. Alles wordt bij u thuis afgeleverd, als een compleet prefab, paneelbouw pakket. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Garage platdak Balgoij

Garage met plat dak Balgoij (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen Garage

Geen enkele garage, is bij de houten garage specialist van Nederland hetzelfde. Wij bieden prefab houten garage's aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw garage ontwerpen, kies een model, een houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, de garage moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van garage's? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen garage, een offerte op maat aanvragen.

Garage samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons op 0315-785284 

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK