Garage kopen

Gaat u een garage kopen. Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij maken een totaal compleet houtbouw pakket met kant en klare, prefab wanden, op maat en leveren de daarbij behorende accessoires, bij u thuis af. De garage specialist heeft een ontwerpafdeling met een eigen timmerwerkplaats en montageteams. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel bij u in de buurt, aan het werk met garages, maar ook voor een berging, een veranda, een schuur, een tuinhuisje, een carport, een overkapping, een kapschuur en/of een tuinkantoor, bent u op de juiste website. 1001tuinhuisjes, ontwerpt, timmert, levert en monteert uw garage, op maat. De buitenmonteurs, staan al voor u klaar.

Garage platdak + berging Asten

Garage platdak + berging Asten (Voor meer informatie, klik op de foto.)

Ontwerp uw eigen garage

Geen enkele garage, is bij de houten garage specialist van Nederland hetzelfde. Wij bieden prefab houten garage's aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw garage ontwerpen, kies een model, een houtsoort, welke kleur hout en ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, de garage moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van garage's? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen garage, een geheel vrijblijvende offerte op maat aanvragen.

Garage samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284