Carport Overkapping 

Bent u op zoek, naar een carport overkapping. Op maat, vrijstaand en/of aanbouw? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij maken de totaal compleet bouwpakket met kant en klare, prefab wanden en leveren de daarbij behorende accessoires, bij u thuis af. Wij hebben een eigen ontwerpafdeling met een timmerwerkplaats en montageteams. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan carport inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel bij u in de buurt, aan het werk met carpots, maar ook voor een berging, een veranda, een schuur, een tuinhuisje, een overkapping, een kapschuur en/of een tuinkantoor, bent u op de juiste website. Alles wordt bij u thuis afgeleverd, als een totaal compleet, bouwpakket en onze buitenmonteurs, staan al voor u klaar.

Carport platdak Uddel

Carport platdak Uddel (voor meer informatie, klik op de foto).

Ontwerp uw eigen carport overkapping

Geen enkele carport overkapping, is bij de houten carportspecialist van Nederland hetzelfde. Wij bieden prefab houten zelfbouwpakketten carports aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw carport ontwerpen, kies een model, een houtsoort, welke kleur hout en ook eventueel, hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, de carport moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van carports? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen carport, een gratis en geheel vrijblijvende offerte op maat aanvragen.

Carport overkapping samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons op 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284