Carport op maat

Bent u op zoek naar een carport op maat, (een extra hoge, brede). Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij hebben naast onze ontwerpafdeling, een eigen timmerwerkplaats met montageteams. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan, carport, inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel bij u in de buurt aan het werk met carports, maar ook voor een tuinhuisje, een berging, een veranda, een garage, een carport, een overkapping, een kapschuur en/of een tuinkantoor, bent u op de juiste website. Tevens zijn er mogelijkheden, voor een carport met een compleet, kant en klaar, bouwpakket op maat, om zelf op te (laten) bouwen. Onze buitenmonteurs, staan al voor u klaar. 

Carport platdak voor caravan/camper Hillegom

Carport caravan / camper Hillegom (voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen carport

Geen enkele carport, is bij de houtbouw carportspecialist van Nederland hetzelfde. Wij bieden complete prefab houten carports op maat aan, bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw carport ontwerpen, kies een model, een houtsoort, welke kleur hout en eventueel ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, uw carport moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak, of extra lange staanders?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van een carport? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen carport, een geheel vrijblijvende offerte op maat aanvragen.

Carport samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons op 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK