Grote Tuinhuizen kopen en plaatsen

Bent u op zoek naar grote tuinhuizen. Dan bent u bij 1001tuinhuisjes, aan het juiste adres. Wij hebben naast onze ontwerpafdeling, een eigen timmerwerkplaats. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan tuinhuisjes inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij, aan het werk met tuinhuisjes en tuinkantoren, maar ook voor een berging, een veranda, een schuur, een garage, een carport, een overkapping, een kapschuur en/of extra's bent u op de juiste website. Ook zijn er mogelijkheden, voor een tuinhuis met een compleet, kant en klaar, bouwpakket. Alles wordt bij u thuis afgeleverd als een compleet prefab, paneelbouw pakket. Onze buitenmonteurs, staan voor u klaar.

Tuinhuis zadeldak + berging Zeeland

Tuinhuis zadeldak + berging Zeeland (Voor meer informatie, klik op de foto).

Ontwerp uw eigen grote tuinhuis 

Wij bieden ook grote tuinhuizen aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw tuinhuis ontwerpen, kies een model, een houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, het tuinhuis moet hebben. Wilt u een tuinhuis met overkapping of een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen tuinhuis, een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Grote tuinhuis samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via onze website en/of bel ons 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284