Geïsoleerd tuinhuis kantoor

Bent u op zoek naar een geïsoleerd tuinhuis kantoor? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes, aan het juiste adres. Wij hebben naast onze ontwerpafdeling, een eigen timmerwerkplaats. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan tuinhuisjes inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij, aan het werk met tuinhuisjes en tuinkantoren, maar ook voor een berging, een veranda, een schuur, een garage, een carport, een overkapping, een kapschuur en/of extra's bent u op de juiste website. Ook zijn er mogelijkheden, voor een tuinhuis met een compleet, bouwpakket. Alles wordt bij u thuis afgeleverd als een compleet  paneelbouw pakket en onze buitenmonteurs, staan al voor u klaar.

Tuinhuis zadeldak Wageningen

Tuinhuis zadeldak Wageningen (Voor meer informatie, klik op de foto).

Ontwerp uw eigen geïsoleerd tuinhuis kantoor

Wij bieden tuinhuisjes aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw tuinhuis kantoor ontwerpen, kies een model, een houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, het tuinhuis kantoor moet hebben. Wilt u een tuinhuis kantoor met overkapping of een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen tuinhuisje, een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Tuinhuis samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via onze website en/of bel ons 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284