• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Tuinkantoor platdak Red-Cedar Blankenberge

Tuinkantoor platdak Red-Cedar Blankenberge

Bij dit moderne tuinkantoor, inspiatie model type Blankenberge, zijn de wanden opgebouwd uit houten frames, betimmerd met zeer exclusief Western red-cedar hout. Het red-cedar hout is onbehandeld en van nature voldoende beschermd, tegen alle weersinvloeden.

Dit red-cedar hout, van dit moderne strakke tuinkantoor, type Blankenberge, zal op den duur vergrijzen, wat een prachtige en natuurlijke uitstraling geeft. Het ced-cedar tuinkantoor kan ook geleverd worden met een enkele of een dubbele deur en verschillende type ramen. Een andere houtsoort, andere deur/venster, een andere dakvorm en/of afmetingingen, zijn natuurlijk ook mogelijk.

Het moderne tuinkantoor kan ook worden voorzien van vloer-, wand- en dak isolatie, ook bestaat de mogelijkheid om de ruimte op te delen doormiddel van scheidingswanden.

Wij maken alleen gebruik van houtsoorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinkantoor, kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Ontwerp uw tuinkantoor en kies zelf, een houtsoort, het model, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook zijn er mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster, extra binnenwanden en/of het tuinkantoor te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK