• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Tuinkantoor platdak modern Vreden

Tuinkantoor platdak modern Vreden

Dit moderne tuinkantoor met plat dak en rondom het dak een dak overstek en een dubbele booiboord. Tuinkantoor type Vreden, is een bijzonder modern en strak tuinkantoor, waar veel vraag naar is. 

Dit tuinkantoor kan gemaakt worden van geïmpregneerd vurenhout, dat door de jaren heen zal vergrijzen. Dit geeft een prachtige, natuurlijke uitstraling. Dit moderne tuinkantoor kan ook worden voorzien van vloer-, wand- en dak isolatie, ook bestaat de mogelijkheid om de ruimte op te delen, doormiddel van scheidingswanden.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout.

Elk tuinkantoor op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst. U kiest zelf, het houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc. 

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen van een lichtkkoepel / vlakglas lichtvenster en om het tuinkantoor geheel te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

De materialen, afmetingen en de indeling van deuren en ramen zijn naar wens aan te passen. Bent u benieuwd wat het moderne tuinkantoor aangepast aan uw wensen, gaat kosten? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende maatwerk offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK