• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Tuinkantoor platdak Drunen

Tuinkantoor platdak Drunen

Dit tuinkantoor met platdak, inspiratie model type Drunen, is een bijzonder modern en strak tuinkantoor, waar veel vraag naar is. Hier is een set dubbele deuren en zijn daarnaast vier vensters geplaatst, zodat er veel natuurlijk licht binnen komt.

Het tuinkantoor kan gemaakt worden van geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout, dat door de jaren heen zal vergrijzen. Dit geeft een prachtige, natuurlijke uitstraling. Zo'n modern tuinkantoor kan ook worden voorzien van vloer-, wand- en dak isolatie, ook bestaat de mogelijkheid om de binnen ruimte op te delen, doormiddel van scheidingswanden.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen tuinkantoor en kies zelf, een houtsoort, de afmetingen, het model, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen van een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en glazen schuifpanelen. Dit allemaal voor het natuurlijk daglicht en daarnaast kan het tuinkantoor ook nog geheel geïsoleerd worden.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK