• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Tuinkantoor lessenaarsdak Red-Cedar Werkendam

Tuinkantoor lessenaarsdak Red-Cedar Werkendam

Bij dit moderne tuinkantoor, type Werkendam, zijn de wanden opgebouwd uit houten frames, betimmerd met zeer exclusief Western red-cedar hout. Het red-cedar hout is onbehandeld en van nature voldoende beschermd, tegen alle weersinvloeden. De ramen en deuren zijn van hardhout gemaakt.

Dit red-cedar hout van dit moderne strakke tuinkantoor, model Werkendam, zal op den duur vergrijzen, wat een prachtige en natuurlijke uitstraling geeft. Het red-cedar tuinkantoor kan ook geleverd worden met een enkele of een dubbele deur en verschillende type ramen. Een andere houtsoort en andere deuren en vensters zijn natuurlijk ook mogelijk.

Dit moderne tuinkantoor kan ook worden voorzien van vloer-, wand- en dak isolatie, ook bestaat de mogelijkheid om de ruimte op te delen doormiddel van scheidingswanden.

Zo'n tuinkantoor wordt met complete wanden opgebouwd en kan bij u thuis worden afgeleverd. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Wij maken alleen gebruik van houtsoorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. Elk tuinkantoor op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen tuinkantoor en kies zelf, een houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook zijn er mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of het tuinkantoor te isoleren. Dit tuinkantoor is ontworpen door MW architectuur.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK