• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te monteren, ons montageteam staat klaar
  • Levering door heel NL 

Tuinhuis zadeldak Hengelo

Tuinhuis zadeldak Hengelo

Dit mooie tuinhuis, type Hengelo, is perfect, voor zelfs de kleinere tuinen en past precies mooi in de hoek van de tuin. Er is genoeg ruimte, voor de opslag van (tuin-) gereedschap, de stalling van fietsen en/of te gebruiken als hobbyruimte. Dit bouwwerk met een zadeldak en een dak overstek, is opgebouwd uit  Zweeds rabat douglas hout, met echte dakpanplaten. Tevens is hier een set dubbel deuren geplaatst. Het geheel staat op een beton klinkers. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere hout soort, een andere soort dakbedekking en/of een enkele (brede-)deur en/of een andere dakvorm. Een zadeldak heeft wel het voordeel, dat er een zolder in gemaakt kan worden.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Ons montageteam staat voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

Ontwerp uw tuinhuis en kies zelf, het houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook zijn er een mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel en om het tuinhuis te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK