• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Tuinhuis zadeldak + zij overkapping Limburg

Tuinhuis zadeldak zij overkapping Limburg

Dit tuinhuis, ons inspiratie model type Limburg, welke hier staat afgebeeld met een mooi zadeldak en met rondom het dak een dak overstek, heeft een pracht van een zitruimte. De opbergruimte in het tuinhuis, is ideaal voor stalling van uw fiets en de opslag uw (tuin-) gereedschap. Het tuinhuis kan ook als hobbyruimte worden gebruikt. Dit tuinhuis is opgebouwd, op een hard houten ringbalk fundering met piketpalen en de staanders met schoren, staan op beton poeren. U kunt er ook voor kiezen om van de overkapping, een carport te maken. De keuze is geheel aan u.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Uw tuinhuis, kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een houtsoort, het model, de afmetingen, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook is er een mogelijkheid tot het plaatsen van glazen schuifpanelen en om het tuinhuis te isoleren. 

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK