Op zoek naar een maatwerk tuinhuis of garage?

Doorloop ons stappenplan

Tuinhuis zadeldak voorluifel Eindhoven

Tuinhuis zadeldak voorluifel Eindhoven

Tuinhuis Eindhoven is een tuinhuisje met een kopluifel. Deze luifel aan de voorkant geeft nét dat beetje extra. Tuinhuis Eindhoven is een veel gebruikt model dat in veel tuinen goed past en mooi staat.Dit tuinhuisje wordt standaard geleverd met gekleurde dakshingles, waarbij u de keuze heeft uit rood, groen of zwart. Dit model wordt standaard geleverd met een enkele deur. Extra deuren en ramen zijn optioneel. Voor verdere vragen zijn wij altijd te bereiken.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren?

Tegen een meerprijs kunt u ook ons vakkundige montage-team inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

DETAILS

Prefab geimpregneerde frames betimmerd met geïmpregneerd rabat hout.
Stevige gordingen bedekt met dakplanken.

Het tuinhuisje wordt standaard compleet geleverd met Komo vacuumdruk geïmpregneerd en Hifix gefixeerd vurenhout. Deze behandeling zorgt ervoor dat het hout de eerste 25 jaar niet geschilderd hoeft te worden. 

  • Inclusief bevestigingsartikelen
  • Inclusief hang-/sluitwerk
  • Inclusief dakshingles in de kleur rood, groen of zwart

Bent u benieuwd welke type ramen en deuren u kunt plaatsen in dit tuinhuis? Zie overzicht ramen en deuren.

Wilt u het tuinhuis met zadeldak en voorluifel geleverd hebben in een ander houtsoort, hoogte, vorm of met isolatie? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan voor een tuinhuis met zadeldak op maat!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via +31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001Tuinhuisjes maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK