• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te monteren, ons montageteam staat klaar
  • Levering door heel NL 

Tuinhuis zadeldak + voorluifel Eindhoven

Tuinhuis zadeldak + voorluifel Eindhoven

Dit tuinhuis, inspiratie model Eindhoven, is een tuinhuis met een voorluifel of ook wel genoemd, een kopluifel. Het bouwwerk is opgebouwd met Zweeds geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout, de deuren en staanders met schoren, zijn van hardhout. De dakbedekking bestaat uit dakpanplaten, echter u kunt natuurlijk ook kiezen voor een ander soort dakbedekking. Zoals dakshingles en echte dakpannen.

De luifel aan de voorkant geeft nét dat beetje extra. Het tuinhuis Eindhoven, is een veel gevraagd model, dat in veel tuinen goed past en mooi staat. Zo'n tuinhuis kan als een totaal compleet, "doe het zelf" bouwpakket, bij u thuis worden afgeleverd. Ons montageteam staat voor u klaar.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Ons montageteam staat ook voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl heeft meer dan 1000 mogelijkheden. U kiest en wij timmeren.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, het houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook zijn er een mogelijkheden tot het plaatsen, glazen schuifpanelen en/of om het tuinhuis te isoleren. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK