• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Tuinhuis zadeldak + berging Zeeland

Tuinhuis zadeldak + berging Zeeland

Dit mooie tuinhuis met een berging, inspiratie model type Zeeland, is perfect. Het bouwwerk is opgebouwd met douglas hout. Er is genoeg ruimte om er te zitten, voor de opslag van uw (tuin-)gereedschap, de stalling van fietsen en/of te gebruiken als tuinkantoor/hobbyruimte. Op het dak, zijn echte dakpannen gelegd, wij hebben natuurlijk ook andere soorten dakbedekkingen. 

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en wordt als totaal kant en klaar prefab bouwpakket, bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw tuinhuis met of zonder berging en kies zelf, een houtsoort, het model, de afmetingen, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. 

Ook zijn er een mogelijkheden tot het plaatsen van interne scheidingswanden, glazen schuifpanelen en om het tuinhuis en/of berging te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK