• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te monteren, ons montageteam staat klaar
  • Levering door heel NL 

Tuinhuis zadeldak + berging Zeeland

Tuinhuis zadeldak + berging Zeeland

Dit mooie tuinhuis met een berging, inspiratie model Zeeland, is perfect. Het bouwwerk is opgebouwd met douglas hout. Er is genoeg ruimte om er te zitten, voor de opslag van uw (tuin-)gereedschap, de stalling van fietsen en/of te gebruiken als tuinkantoor/hobbyruimte. Op het dak, zijn echte dakpannen gelegd, wij hebben natuurlijk ook andere dakbedekkingen. 

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en kan als totaal kant en klaar bouwpakket, bij u thuis afgeleverd worden, om zelf te (laten) monteren. Ons montageteam staat ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

Ontwerp uw tuinhuis en/of berging en kies zelf, het houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er een mogelijkheden tot het plaatsen van interne scheidingswanden, glazen schuifpanelen en om het tuinhuis en/of berging te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren?

Tegen een meerprijs kunt u ook ons vakkundige montage-team inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen.

Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK