• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Tuinhuis platdak Zenderen

Tuinhuis platdak Zenderen

Het strakke tuinhuis, inspiratie model type kubus Zenderen, heeft een platdak met rondom het dak, een dak overstek met een enkel boeiboord. Dit bouwwerk is geheel opgebouwd met geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout.

Onze tuinhuisjes met platdak met of zonder dak overstek, hebben een afschot van +/- 2 graden in het dak, zodat het regenwater via een dak doorvoer, wordt afgevoerd. 

Dakbedekking: het dak is bedekt met een hoogwaardige EPDM dak rubberfolie, afgewerkt met aluminium daktrim.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van houtsoorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals -bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout.

Elk tuinhuis kan samengesteld worden, zoals u het wenst. Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gemaakt en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Wij hebben ook een eigen montageteams.

Ontwerp uw tuinhuis en kies zelf, een houtsoort, de afmetingen, het model, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd.

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen van een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en om het tuinhuis geheel te isoleren. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK