• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te monteren, ons montageteam staat klaar
  • Levering door heel NL 

Tuinhuis platdak Red-Cedar Meddo

Tuinhuis platdak Red-Cedar Meddo

Ons inspiratie model, tuinhuis (tuinkantoor) type Meddo, heeft een platdak, is uitgevoerd met zeer exclusief red-cedar hout en met een hardhouten deur en vensters. Een tuinhuis met platdak, heeft een afschot van +/- 2 graden in het dak, zodat het regenwater via een dak doorvoer wordt afgevoerd. Dit strakke en moderne tuinhuis met platdak is uitgevoerd, zonder dak overstek. Natuurlijk kan er rondom het platte dak, een dak overstek geplaatst worden, met boeiboorden.  

Het dak is bedekt met een hoogwaardige EPDM dak rubberfolie, afgewerkt met aluminium daktrim. Zonder een dak overstek, kan de afwatering van het regenwater, via een stadsuitloop weggevoerd worden.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Ons montageteam, staat ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van houtsoorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout.

Ontwerp uw eigen tuinhuis/tuinkantoor en kies zelf, het houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook zijn er mogelijkheden voor exta binnen scheidingswanden, een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of om het tuinhuis te isoleren. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK