• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Tuinhuis platdak modern + overkapping Groningen

Tuinhuis platdak modern + overkapping Groningen

Dit moderne houten tuinhuis met overkapping (ook wel een veranda of een luifel genoemd), van inspiratie model type Groningen, is een echte hardloper. Zo'n tuinhuis is ideaal om bijvoorbeeld als bergruimte te gebruiken en een veranda om heerlijk onder te zitten. Dit tuinhuis met een overkapping, heeft een platdak en rondom het dak, een dak overstek met een dubbele boeiboord. Het tuinhuis heeft een set dubbele deuren met strakke lijnen, wat een moderne uitstraling geeft. Zo'n tuinhuis is opgebouwd, uit geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Ook andere houtsoorten, dakvormen en andere deuren, zijn natuurlijk mogelijk.

De staanders zijn uitgevoerd in geïmpregneerd vurenhout met afmeting, 120 x 120 mm, geplaatst op verstelbare beton poeren. Ook hebben wij de verf, om de overkapping zelf te (laten) schilderen.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een houtsoort, het model, de afmetingen, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan altijd voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Uw tuinhuis kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen van een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster, glazen schuifpanelen en/of om het tuinhuis te isoleren. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK