• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te monteren, ons montageteam staat klaar
  • Levering door heel NL 

Tuinhuis platdak modern + overkapping Groningen

Tuinhuis platdak modern + overkapping Groningen

Het moderne houten tuinhuis met overkapping (ook wel een veranda of een luifel genoemd), van inspiratie model Groningen, is een echte hardloper. Zo'n tuinhuis is ideaal om bijvoorbeeld als bergruimte te gebruiken en een veranda om heerlijk onder te zitten. Dit tuinhuis met een overkapping, heeft een platdak en rondom het dak, een dak overstek met een dubbele boeiboord. Het tuinhuis heeft een set dubbele deuren met strakke lijnen, wat een moderne uitstraling geeft. Zo'n tuinhuis is opgebouwd, uit geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. Ook andere houtsoorten, dakvormen en andere deuren, zijn natuurlijk ook mogelijk.

De staanders zijn uitgevoerd in geïmpregneerd vurenhout met afmeting, 120 x 120 mm, geplaatst op verstelbare beton poeren. Ook hebben wij de verf, om de overkapping zelf te (laten) schilderen.

Uw bouwwerk wordt in eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Ons montageteam, staat ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, het houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen van een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster, glazen schuifpanelen en/of om het tuinhuis te isoleren. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK