• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Tuinhuis platdak modern + luifel Utrecht

Tuinhuis platdak modern + luifel Utrecht

Dit tuinhuis met overkapping, inspiratie model type Utrecht, heeft een platdak, met een lange overkapping / luifel waaronder u heerlijk kunt vertoeven. Het tuinhuis staat op een fundering van hardhouten ringbalken met piketpalen en heeft een enkele dichte loopdeur en een venster in de binnenwand. Het tuinhuis is opgebouwd met geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhouten rabatplanken. De achterwand, kan aan de binnenzijde, ook betimmerd worden.

Onze tuinhuisjes met platdak hebben een afschot van +/- 2 graden in het dak, zodat het regenwater via de PVC dak doorvoer, wordt afgevoerd. Het dak is bedekt met een hoogwaardige EPDM dak rubberfolie, welke is afgewerkt met een aluminium strip.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, de dakbedekking, wel of geen zolder. Uw tuinhuis, kan samengesteld worden, zoals u het wenst. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prafab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. 

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, de dakbedekking, wel of geen zolder.

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen van een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster, glazen schuifpanelen en/of om het tuinhuis geheel te (voor-) isoleren. 

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK