• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Tuinhuis platdak Buitenpost

Tuinhuis platdak Buitenpost

Het houten aanbouw tuinhuis met platdak, type Buitenpost, kan gebruikt worden voor de stalling van uw fietsen, de opslag van uw (tuin)gereedschap en als hobbyruimte. Voor dit bouwwerk is gebruikt gemaakt van KOMO geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. De dakbedekking bestaat uit EPDM dak rubberfolie. Het tuinhuis met platdak heeft rondom het dak, een dak overstek met boeiboord. Zonder een dak overstek, is natuurlijk ook mogelijk.

Uw bouwwerk wordt in eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis kan samengesteld worden, zoals u het wenst. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak en wel of geen zolder. Wij maken alles op maat en wens van de klant.

Ook zijn er een mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster in het dak en/of om het tuinhuis te (voor-)isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK