• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Tuinhuis platdak + zij overkapping Kilder

Tuinhuis platdak + zij overkapping Kilder

Het tuinhuis inspiratie model type Kilder, met platdak en rondom het dak een dak overstek en een zij overkapping. Zoals op de foto, is dit tuinhuis uitgevoerd met Douglas- en zwart hout en heeft het tuinhuis een set dubbele deuren. Elk tuinhuis met een platdak, heeft een afschot van +/- 2 graden in het dak, zodat het regenwater via de dak doorvoer wordt afgevoerd. Zonder een dak overstek, kan de afwatering van het regenwater, via een stadsuitloop afgevoerd worden. Een tuinhuis zonder een dak overstek en/of andere deuren en vensters, is natuurlijk ook mogelijk.  

Het dak is bedekt met een hoogwaardige EPDM dak rubberfolie, afgewerkt met aluminium daktrim. 

Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U kiest zelf, het houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc. 

Wij maken alleen gebruik van houtsoorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout.

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen van een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster, glazen schuifpanelen en/of om het tuinhuis te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK