• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Tuinhuis platdak + overkapping Zandvoort

Tuinhuis platdak + overkapping Zandvoort

Het tuinhuis type Zandvoort met een overkapping en rondom het dak een dak overstek, is in de tuinhoek, precies tegen de muur en de schutting van de buren geplaatst. Hier is Zweeds geïmpregneerd vuren rabat hout gebruikt. De staanders zijn voorzien van schoren en de deur met het raam, is aangevuld met roeden.

Onze tuinhuisjes met platdak hebben standaard een afschot van +/- 2 graden in het dak, zodat het regenwater via de PVC dak doorvoer, wordt afgevoerd. 

Wij maken alleen gebruik van houtsoorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout.

Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst. U kiest zelf, het houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, glazen deur panelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc. 

Dakbedekking: het dak is bedekt met een hoogwaardige EPDM dak rubberfolie, afgewerkt met aluminium daktrim. 

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen van glazen schuif panelen, een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en om het tuinhuis te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK