• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Tuinhuis platdak + garage Loosduinen

Tuinhuis platdak + garage Loosduinen

Tuinhuis met een platdak, garage en tussenluifel, van ons inspiratie model Loosduinen, is de ideale oplossing voor het stallen van bijvoorbeeld, uw fietsen en (tuin-) gereedschappen in de berging en uw auto, motor, caravan en/of aanhangwagen, onder de luifel.

Door het platte dak en de strakke lijnen krijgt het geheel een moderne uitstraling en door het gebruik van de geïmpregneerde vuren rabatdelen, hoeft u voorlopig niet te schilderen!

Natuurlijk kunt u het bouwwerk ook voor andere doeleinden gebruiken door bijvoorbeeld de garagedeur te vervangen door een normale, een extra brede en/of schuifdeur en er ramen aan toe te voegen. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij adviseren u graag. 1001tuinhuisjes heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

U kiest zelf, het houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc. 

Ook is er een mogelijkheid tot het plaatsen van een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster, glazen schuifpanelen en om het tuinhuis te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

Bent u benieuwd wat het tuinhuis aangepast op uw wensen gaat kosten? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK