• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Tuinhuis platdak + balustrades Harskamp

Tuinhuis platdak + balustrades Harskamp

Het tuinhuis type Harskamp, met een overkapping heeft een platdak en rondom de dakrand, een dak overstek met een dubbel boeiboord. Het tuinhuis kan gebruikt worden voor de stalling van uw fietsen en de opslag van uw (tuin-) gereedschap. Zonder een dak overstek is natuurlijk ook mogelijk. Het tuinhuis is opgebouwd met Douglas hout en staat op een beton tegel fundering. De deur met roeden en de balustrades zijn ook gemaakt van Douglas hout. Dit tuinhuis kan geleverd worden als bouwpakket bestaande uit prefab wanden. Voor dit tuinhuis wordt gebruik gemaakt van EPDM dak rubberfolie als dakbedekking. Het tuinhuis met platdak kan als een compleet, "doe het zelf" bouwpakket bij u thuis afgeleverd worden.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U kunt zelf, het houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, enzovoort, kiezen.

Ook zijn er de mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster, glazen schuifpanelen en om het tuinhuis te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK