• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Tuinhuis lessenaarsdak Lisse

Tuinhuis lessenaarsdak Lisse

Het tuinhuis, type Lisse, heeft een lessenaarsdak en rondom het dak, een dak overstek. Dit bouwwerk is opgebouwd met geïmpregneerd/verduurzaamd standaard rabat vurenhout. Hier is voor een dubbele dichte deur gekozen, om grotere objecten op te kunnen slaan, echter wij kunnen ook andere deuren leveren, bij voorbeeld extra brede- en/of schuifdeuren.

Tevens zijn er diverse mogelijkheden voor ramen en zijn de afmetingen van het tuinhuis geheel aan te passen aan uw persoonlijke wensen. 

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een houtsoort, de afmetingen, het model, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd.  

Ook is er een mogelijkheid tot het plaatsen van een lichtkoepel, voorbereiding sedumdak en om het tuinhuis te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK